Concurs de poezie pentru debutanți

Dragi prieteni,

Dacă aveți talent literar, vă invităm să participați la concursul de poezie pentru debutanți, „TIME 2 MIHAI EMINESCU”!

Pe 15 ianuarie, ziua în care s-a născut marele poet Mihai Eminescu, sărbătorim Ziua Culturii Naționale. Pentru a marca acest eveniment, Ambasada Republicii Moldova în România și Centrul Cultural Mihai Eminescu dau startul unui concurs de poezie pentru debutanți.

„TIME 2 MIHAI EMINESCU” este un concurs de creație, care își propune să promoveze talente literare. Concursul are o secțiune dedicată elevilor cu vârste între 14 și 18 ani și o secțiune pentru adulți, iar premiile constau în publicarea volumelor de poezie câștigătoare.

Condiții de participare:

  1. Participanții trebuie să nu mai fi avut publicate volume de poezie. Poeziile participante la concurs trebuie să fie originale, editate în Word, cu diacritice, corp de literă 14.
  2. Înscrierea la concurs presupune transmiterea pe adresa centruleminescu@yahoo.com a poeziilor în limba română, alături de fișa de înscriere pe care o puteți descărca aici:

Fișa de înscriere și Regulamentul de desfășurare a concursului

Pentru participarea la concurs, vă rugăm să printați fișa de înscriere, să o completați și să o trimiteți scanată pe adresa centruleminescu@yahoo.com, alături de creațiile literare.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 0722 103 002 sau pe adresa de e-mail centruleminescu@yahoo.com.

Vă așteptăm și vă dorim mult succes!

2 Comments

    1. Buna ziua! Concurenții calificați vor trimite materialul necesar pentru un volum de poezii. Acesta va avea format A5, 100 de pagini. Mai multe detalii gasiti in regulamentul concursului. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>