Concurs de poezie pentru debutanți

Dragi prieteni,

Dacă aveți talent literar, vă invităm să participați la concursul de poezie pentru debutanți, Time 2 Mihai Eminescu, ediția a III–a! Poeziile cu care participați trebuie să fie originale și să nu mai fi apărut anterior în publicații, volume colective etc. Fiecare participant trebuie să trimită 10 poezii, în format digital, cu diacritice, font Times New Roman, litera de 14. Concurenții vor fi împărțiți în două categorii:

  • Elevi cu vârsta între 14-18 de ani
  • Adulti, fară limită de vârstă

Premiile pentru câștigătorii celor două categorii constau în tipărirea volumelor de poezie în câte 100 de exemplare! Mai jos aveți toate informațiile necesare pentru înscriere.

***

Vă așteptăm în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2023 să ne trimiteți creațiile voastre literare (poezie, cu temă la liberă alegere) pe adresa de email: centruleminescu@yahoo.com. Vă rugăm să consultați Regulamentul concursului și să descărcați de aici: FISA DE INSCRIERE SI REGULAMENTUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI.

Pentru participarea la concurs, vă rugăm să printați fișa de înscriere, să o completați și să o trimiteți pe adresa de email centruleminescu@yahoo.com.

Succes tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>