Copiii sunt rațiunea noastră de a fi, ei sunt viitorul nostru, de aceea la Centrul Cultural Mihai Eminescu căutăm să îmbogățim universul magic al copilăriei.

CLUBUL COPIILOR a luat naștere din dorința noastră de a le înlesni micilor locuitori ai Sectorului 2 accesul la uimitoarele lumi ale artei și sportului, pline de imaginație, armonie, motivație și străduință – instrumente care îi vor ajuta să se descopere, să se exprime liber, să relaționeze și să privească viitorul cu speranță.

Dorim să creăm copiilor o alternativă de dezvoltare armonioasă, oferindu-le șansa de a-și cultiva înclinațiile artistice și sportive în domenii diverse. În prezent aici se desfășoară cursuri de canto muzică ușoară, canto muzică populară, cor, pian, chitară, tobe, balet, dansuri populare, pictură, actorie, gimnastică aerobică și karate. Programul cursurilor și activităților educative este unul dinamic, urmând a fi revizuit și îmbunătățit periodic, în funcție de cerințele și necesitățile comunității locale din Sectorul 2 și se va desfășura pe parcursul întregului an.

Dragi părinți, viața este un basm. Încurajați-i pe copii să își scrie singuri povestea, căci noi, adulții avem datoria de a-i conduce pe drumul autocunoașterii și al împlinirii. 

Înscrierile se pot face la sediul nostru din strada Jean Louis Calderon nr. 39 sau la telefon 031 405 39 25 și 0722 103 002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>